Med Campus Graz – HBK – Modul 1 by Riegler Riewe Architekten; Austria

April 10, 2019|Architecture, Austria, BigSEE Architecture Award 2019 - Winner, Public and commercial architecture|

        The project involves a clearly-structured ensemble of coherent structures and takes the urban planning guidelines carefully into account. These structures have distinctive characteristics that give them recognition value in the urban
More →

Restoration, refurbishment of the Headquarters of The Order of Architects of Romania Bucharest Branch, Bucharest

April 9, 2019|Architecture, BigSEE Architecture Award 2019 - Winner, Public and commercial architecture, Romania|

The construction, originally build in 1927 and signed by one of the exponents of the neo-Romanian style, arch. Florea Stănculescu, was used as a family house. The main challenge of the project was to achieve,
More →

Reconstruction and Extension for Primary School Svetozar Marković by a2arhitektura; Serbia

April 9, 2019|Architecture, BigSEE Architecture Award 2019 - Winner, Public and commercial architecture, Serbia|

        Elementary school "Svetozar Markovic" is located in Hadži Milentijeva street no. 62 in Belgrade in the central core of the municipality of Vracar - Neimar. It was designed in 1953 according
More →

Rudapithecus Spectacle of Monkey Island by Narmer Architecture Studio & BORSOD2050 project; Hungary

April 9, 2019|Architecture, BigSEE Architecture Award 2019 - Winner, Hungary, Public and commercial architecture|

        This story begun in 1967, when a 10-million-year-old skull fragment was found. Within the area of the former mine, we started planning the new exhibition site in 2012. This building is
More →

B13 Architecture and Interior Design Studio by István Bényei, György Hoffmann, Ádám Szabó; Hungary

April 9, 2019|Architecture, BigSEE Architecture Award 2019 - Winner, Hungary, Public and commercial architecture|

        Having deprived the industrial buildings built in the 80's of their “frills”, a well proportioned, childishly simple HOUSE was created at the very end of a quiet cul-de-sac in the 12th
More →