fbpx

Gym hall in Stražišče

The design of the building is closely connected to the existing architecture of Danilo Fürst. The rhythm of the facade is closely related to the rhythm of the existing buildings, characterised by prefabrication. The materials are natural; wood dominates the ecological structure. The basement is constructed of concrete, all other elements and surfaces are wooden.

The aim of the new gym hall was to create a structure that respects the existing surroundings and creates a new enclosed environment through the use and design of space, light, materials, and time.

What makes this project one-of-a-kind?
The dialogue of the Stražišče gym hall began with the architect Danilo Furst. The new gym hall is the starting point of a new development of the area.

Credits

Architecture
Aleš Vodopivec, Uroš Razpet, Gašper Medvešek, Karin Grdešič Rožman, Matej Delak

Client
Private

Year of completion
2018

Location
Stražišče pri Kranju, Slovenia

Total area
1260 m2

Site area
3000 m2

Photos
Miran Kambič

 

Related posts

Powered by