fbpx

Zurich Insurance Headquarters Austria, Vienna

Working world at the pulse of time. The new headquarters of Zurich Insurance Austria was designed according to the design concept of SCHOENSTIL GmbH and bundles all Viennese offices at a new location in Vienna. A modern and future-oriented office concept was realized on a total of 6,000 m2. The claim: to combine concentrated work, communication, and design in a meaningful way. The design and furnishings therefore follow the workplace concept of activity-based working. Numerous lounge areas, meeting rooms, desk workstations and a spacious bar create a pleasant working atmosphere. The aim was to provide different environments to encourage the exchange of ideas between employees and to support communication and collaboration.

Credits

Architecture
SCHOENSTIL GmbH

Client
Zurich Insurance Austria

Year of completion
2021

Location
Vienna, Austria

Total area
6.000 m2

Photos
Daniel Hawelka & Christian Husar

Project Partners

M.O.O.CON GmbH, STRABAG International GmbH

Related posts

Powered by

                   
Go to Top