fbpx

Dentist Office

The dental clinic was set up after the renovation of an apartment of a 1980’s building. It consists of four separate spaces to serve the needs of a modern clinic. The continuity of the space is achieved by the use of natural materials, white color, lighting design and bespoke furniture. The entrance of the surgery is in communication with the doctor’s office, so a custom-made partition was proposed in which the wood was used in the vertical elements. The aim was to create a functional space that is characterized by ‘warmth’, ‘tranquility’, simplicity of colors and materials where the doctor’s needs was of central importance.

Credits

Interior
Point Architects; Mimi Askouni & Paraskevi K. Askouni, Civil Engineer

Client
Gasteratos Alexandros

Year of completion
2022

Location
Corfu, Greece

Total area
120 m2

Photos
Point Architects

Project Partners

Point Architects

Related posts

Powered by

                           
Go to Top