fbpx

Container wall, Ostrava

The project used recycled and sustainable materials throughout. The aesthetic celebrates the multiple options for using a seemingly mundane industrial tool like an ISO container. The pilot project for our client who specialise in bicycles and e-bikes. Tasked with creating something a little special, we used ISO shipping containers to separate the shopping mall from the warehouse. The containers were designed in such a way to create restaurant space, offices, canteen, meeting room, toilets and changing rooms within them. All of this was achieved without concealing the industrial look and feel of the containers.

Credits

Interior
Hast Retail; Jan Pribyl

Client
kolovna

Year of completion
2020

Location
Ostrava, Czech Republic

Total area
135 m2

Photos
Hast Retail

Related posts

Powered by

                           
Go to Top