fbpx

Cavo Zoe Hotel Renovation, Protaras

A renovation project, inspired by nature and designed to integrate seamlessly into its environment. The hotel’s architecture along with the use of natural elements and materials come together to create a balanced environment where visitors can experience a familiar, hospitable, and relaxing atmosphere.
The use of water features and swimming pools have been designed specifically in a way that the visitors can enjoy the sea view without obstructions wherever they are positioned. The hotel is built higher than the sea-level, making it possible to create multilevel areas, thus maximizing the view of the sea. The concept and flow of the architecture respect the natural environment but have been created to respect and cater to the visitor as well. The hotel is filled with private areas that create small intimate environments for the visitor to feel comfortable in just like they would have felt at home.

Credits

Architecture
C+ Architects LLC

Client
Cavo Zoe hotel

Year of completion
2019

Location
Protaras. Cyprus

Related posts

Powered by

               
Go to Top