fbpx

Triglav Lab; Gigodesign, Triiije arhitekti │BIG SEE Awards 2018

TriglavLab brings together physical experience and the increasingly digitalized world. The ground floor of the historic Slovenijales department store with its ceiling girders and concrete constructions, allows open floor plans. These offices allow the visitor to experience different situations related to the insurance company’s products. Modularly designed equipment can be adapted to fit different settings – from professional counselling, using the simulators, and holding big or small events.

Credits

Interior
Gigodesign d.o.o., Triiije arhitekti

Client
Skupina Triglav

Year of completion
2017

Location
Ljubljana, Slovenia

Photos
Nika Uhan

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

Project Partners

OK Atelier s.r.o., MALANG s.r.o.

Related posts

Powered by

                   
Go to Top