Family Connection in a Contemporary Setting

The building comprises two apartments, with the ground floor designated for the younger residents and the upper floor serving as the parental residence. Given that it accommodates a family, it was essential to provide opportunities for both togetherness and separation. To achieve this, I incorporated three levels and two textures into the design.

The plastered surfaces in white and gray were chosen to evoke elegance, while the warm-colored wood-grain textured paneling aims to create a friendly atmosphere. The building features a combination of rectangular shapes, each representing different functions, which together form a harmonious whole.

Credits

Architecture
FM-design studio; Miklós Fazekas

Client
Vargas Házikó kft.

Year of completion
2021

Location
Budapest, Hungary

Total area
287 m2

Site area
816 m2

Photos
Tamás Bata

Related posts

Powered by