The café is the core of NoD experimental culture space. The goal was to refurbish the interior to attract daytime coffee shop visitors.

The proposal is amplifying an early 20th century atmosphere whilst keeping the NoD signature; the pompous central bar under the floating Jiri David’s Golden bones sculpture and the elevated seating area. The original ornate molding is being continued with a new one which we cascade all around the hall. The smoked oak parquet, the white mosaic at the bar, and the traditional coffee shop chairs, accompanied by the brass elements, refers to the era of the foundation of the house.

 

 

 

 

 

 


 

 

FILE
Authors: CollColl; Martin Gaberle, Marek Fischer
Photos: BoysPlayNice; Jakub Skokan, Martin Tůma
Client: 10:15 Management
Year of completion: 2017
Location: Prague, Czech Republic
Surface: 121 m2

 

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

Powered by: