3×3 by Endorfine; Slovakia

 

 

 

 

The reason for building two houses was an idea to create minimal ergonomic accommodation, which combines functionality and design. All of this set into the golf resort with access to the water. The form of both buildings was made by adding basic elements – living blocks. The blocks are arranged once horizontally and then vertically. Each house consists of three such elements. This way the buildings serve different qualities of inside living space and at the same time different aspects of extrovert and introvert relationship with the surroundings. Each house has one open space of day living area and two rooms with its facilities.

 

 

 

 

 

 

 

FILE
Authors: Endorfine; Gabriela Povalu, Tomáš Dupkala, Štefan Petras, Matúš Repka, Pavol Ružbarský
In cooperation with: Barbora Luptáková
Photos: Petr Dub, Zdeněk Porcal

Year of completion: 2016
Location: Hrubá Borša, Slovakia

Text provided by the architects.

Powered by: