fbpx

Apartment P7, Bratislava

The apartment is located in the former drying space of the town house’s former attic, which underwent a chaotic roof extension in the era of 90s. The original, complicated layout of the apartment was freed to the load bearing structures only, opening up to create a central living space. Entrance, bathroom, separate bedrooms and the outdoor terrace are all linked directly to it without necessary corridors. The original structure is visible only at the raw masonry of the walls and on the inner projection of the round shaped house staircase.

Credits

Authors
Martin Skoček

Design Team
Pavol Dobšinský, Lucia Uhnáková

Photos
Matej Hakár

Year of completion
2018

Location
Bratislava, Slovakia

Gross Built Area
100 m2 + 7 m2 terrace

Project Partners

Alape, Flaminia, Zazzeri

Related Posts

Powered by

               

Leave A Comment