Office Space It; P PLUS arhitekti; Primož Boršič, Anamarija Fink, Tina Špat, Karmen Leber Hohkraut │BIG SEE Awards 2018

By |25. 09. 2018|Categories: BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2018, Blog, Slovenia, Workplace|

The project scope was to renovate an entire floor of the business part of architect Edo Mihevc’s iconic building “kozolec (hay-rack)” in the center of

Colonnade – Renovation of the Ljubljana Stock Exchange Headquarters; Kosi in partnerji, Arhitektura 2211 │BIG SEE Awards 2018

By |24. 09. 2018|Categories: BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2018, Blog, Slovenia, Workplace|

Business premises of the Ljubljana Stock Exchange are located on the second floor of a business complex built in 1965. The design concept of the inter

Renovation on 14th Floor of the Office Building Petrol in Ljubljana; STUDIO NPLAN; Nina Bohte, Nina Galič │BIG SEE Awards 2018

By |22. 09. 2018|Categories: BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2018, Blog, Slovenia, Workplace|

The renovation of the 14th floor of the Petrol office building in Ljubljana was based on the idea of the molecular structure of hydrocarbons. The shap

Studio Framehouse; Plusminusarchitects; Maroš Fečík, Filip Kandravý Photos: Maroš Fečík │BIG SEE Awards 2018

By |20. 09. 2018|Categories: BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2018, Blog, Slovakia, Workplace|

The interior of a postproduction studio FRAMEHOUSE is located in a renovated multifunctional building on Miletičova street in Bratislava. Studio cover