CAFE 75; Studio Autori│BIG SEE Awards 2018

75 is a cafe in one of the central, busiest and most beloved parts of Belgrade, Vračar.

The view from the cafe to a street known for its trolley traffic led the studio to open up the space add reflect the busy street life with a circular mirror.

The studio left the rough concrete which was already in the space as one of the material bases for this interior. Green pastel epoxide is used for the flooring and fills the space with a gentle tone. Warm oak furniture is a tactile reward for the visitors of this space. Plants and lamps specially designed for this cafe complement the ambient.

 

 

 

 

 

 

FILE
Authors: Studio Autori
Photos: Relja Ivanić
Client: private
Year of completion: 2017
Location: Belgrade, Serbia
Surface: 350 m2

 

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

Powered by: