fbpx

House Š, Primorska

A mighty olive tree brought from an old olive grove testifies to the owners\’ attachment to the coastal region and their desire for the newly constructed house to keep an intact connection with the outdoor space. The ground floor is closely connected with the garden, full of old fruit trees. On the entrance a padded bench with a rich pattern and hidden additional drawers awaits us in a spacious hall, making sure that the farewell from the old orchard is pleasant.
The refined image of the central space, which consists of pieces in white and gray tones, is enlivened by the details of the vertical ribs. Under different angles and light, they add structure and dynamics to the room as well as provide ventilation for household appliances. The structure is also introduced into space by a long self-supporting staircase, made of solid wood, that is placed on the northern wall of the house.

Credits

Interior
Studio Tina Rugelj; Tina Rugelj, Brina Vizjak, Urška Škrap

Client
Private

Year of completion
2020

Location
Primorska, Slovenia

Total area
300 m2

Photos
Janez Marolt

Project Partners

Lumar IG d.o.o

Related posts

Powered by

               
Go to Top