fbpx

Deloitte office Prague, Prague

The interior of the Deloitte offices is designed in the style of “living landscape” as a comfortable and pleasing interior, which evokes good atmosphere for working and living and where the distinction between a traditional work environment and the feeling of chilling out “at home” fades away. The specifically designed open staircase designed connects all the floors, and together with the atrium contributes to a better communication and transparency throughout the company.
The main communication and social element of the interior is a HUB – a coffee place providing opportunities for an informal get-together. Each HUB is surrounded by project rooms providing all the relevant equipment. Since the HUBs are located in the centre of each floor, they have become a very popular place for formal as well as informal meetings. As opposed to the busy HUBs, there are semi-open space bays separated from the busy areas designed for every-day tasks of individual “core” teams. There is a completely new element for Deloitte, the co-working zone, which meets all the company’s needs regarding projects and presentations.

Credits

Interior
Atelier Kunc architects; Michal Kunc, Michal Matějíček, Lucie Eisová, Mirka Fiedlerová

Client
Deloitte

Year of completion
2019

Location
Prague, Czech Republic

Total area
12.500 m2

Photos
Peter Fabo

Project Partners

Penta Real Estate

Related posts

Powered by

               
Go to Top