According to the original idea, the space was intended for a bar. Later the idea of a temporary home for modern travelers was born. The apartment is planned with the desire that the guests would feel comfortable in it. We combined family heritage and modern details, which together conjure up warmth and homeliness. The interior equipment is selected carefully and from various ends, what create a unique ambience of the temporary home. Entrance of the apartment represents a special experience. From the raised floor as a bird’s perspective, we descend into the central space where above we can find the gallery.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILE
Author: Barbara Žnidarič
Client: Progrin d.o.o.
Photos: Jasna Marin, Barbara Žnidarič
Portrait photo: Tamara Vogrin

Year of completion: 2017
Location: Gornja Radgona, Slovenia
Total area: 110 m2

Text provided by the authors of the project.