Heineken Headquarters; Picktwo Studio; Radu Calin, Sebastian Mindroiu│BIG SEE Awards 2018

The purpose of the project was to design a friendly, welcoming area for the Heineken Headquarters office in Bucharest, Romania.

 

 

The focus was on creating a warm space, that can be used as a welcome and meeting place, a cafeteria or an informal lounge. The idea was to incorporate elements of the Heineken brand in the design, without spelling the brand obviously. That is why the front desk for the office with a front of 300 Heineken bottles was designed. We also incorporated a bar and custom made couches, and design wall lamps from Heineken bottles.

 

 

 

 

 

 

 

FILE
Authors: Picktwo Studio; Radu Calin, Sebastian Mindroiu
Photos: Bogdan Gheorghita
Client: Heineken Romania
Year of completion: 2016
Location: Bucharest, Romania
Surface: 150 m2

 

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

Powered by: