Sejem Arhitektura²

15. junij 2017 – Interier

ZA OBISKOVALCE
Sejem Arhitektura² je prvi specializiran sejem arhitekture in profesionalnega gradbeništva v Sloveniji, z ambicijo, da postane eden glavnih sejmov za napredno arhitekturo in gradbeništvo v regiji.

Namenjen je prikazu inovativnih materialov, konstrukcij, sistemov in tehnologij v gradbeništvu ter seznanjanju arhitektov, izvajalcev in investitorjev z novostmi pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja.

Sejem Arhitektura² je pomemben sestavni del že tradicionalnega mednarodnega festivala Big arhitektura (2008-2017) in velika novost ob njegovi deseti obletnici. V letu 2017 je zasnovan kot dvodnevni dogodek v dveh delih – kot celodnevni (10.00-22.00) otvoritveni in zaključni dogodek festivala s tematsko razmejitvijo, arhitekturni ovoj / arhitekturni interier, in sicer:

20. april, od 10.00 do 22.00: Arhitektura² – Ovoj
15. junij, od 10.00 do 22.00: Arhitektura² – Interier

Sejem Arhitektura² je namenjen profesionalcem v arhitekturi in gradbeništvu, vsebinsko in organizacijsko prilagojen učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij. Če ste arhitekt ali profesionalni gradbinec, dobavitelj, ali izvajalec v gradbeništvu, poslovni vlagatelj, ali investitor, je sejem Arhitektura² izjemna priložnost za vzpostavljanje poslovnih navez in seznanjanje z novostmi znotraj gradbeno arhitekturnega ekosistema, ki ga tvorijo domači in mednarodno uveljavljeni arhitekti ter specializirani ponudniki inovativnih materialov, gradbenih sistemov in tehnologij.

Sejem Arhitektura² vzpostavlja proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo organiziranih predavanj in individualnih pogovorov, t.i. kontaktnih miz, z udeležbo na skupnih kosilih, vodenih ogledih in predstavitvah.

Več o udeležbi na kontaktnih mizah A² tukaj.
Več o udeležbi na kosilu A² z vodenim ogledom sejma in koktajl predstavitvami tukaj

Predstavitev razstavljavcev tukaj.

Razstavni program

Arhitektura² – Interier, 15. junij
– keramika
– talne in stenske obloge, parketi
– stavbno pohištvo
– savne, wellness
– pisarna
– notranja oprema
– svetila
– ogrevanje in hlajenje
– inteligentna tehnika
– storitve
– drugo
Predstavitev razstavljavcev tukaj.

Če želite obiskati sejem Arhitektura², ali se udeležiti mednarodnih arhitekturnih konferenc, izpolnite prijavnico spodaj.
Če se želite udeležiti kosila A² z vodenim ogledom sejma in koktajl predstavitvami, izpolnite prijavnico spodaj, ali pokličite ga. Živo Novak, 051 666623, ziva@zavodbig.si

UDELEŽBA NA PREDAVANJIH HIŠE SVETA JE OB PRAZNOVANJU IZIDA 100. ŠTEVILKE REVIJE HIŠE BREZPLAČENA.

Cene kotizacij so sicer:
Cena v predprodaji: 30 eur
Za člane ZAPS in IZS: 20 eur
Za študente: 15 ur
Za naročnike na revijo Hiše: 10 eur
Redna cena: 50 eur

Prosimo, izpolnite spodnje podatke:

Loading...
* Required

OGLED SEJMA ARHITEKTURA² – INTERIER, 15. JUNIJA JE OB PRAZNOVANJU IZIDA 100. ŠTEVILKE REVIJE HIŠE BREZPLAČEN.

Cena za ogled je v predprodaji sicer 5 eur, cena na dan dogodka pa 10 eur.
Prosimo, izpolnite spodnje podatke:

Loading...
* Required

V sodelovanju z


    Partnerji