House höller; Innauer Matt Architekten│BIG SEE Awards 2018

Building a house in the picturesque Bregenzerwald valley in Western Austria, on a very steep hill outside the village centre, on a quiet road where several homes of varying size and artistic value had been built in recent years on both sides of the road. The The Höller House is – and will, for topographical reasons, remain – the last house on the northern side. The assignment was to come up with a new building for this steep, exposed place, only used to herd goats before. A building that would be convincing in its noble simplicity while highlighting the best characteristics of the lot.

 

 

 

 

 

 

FILE
Architecture: Innauer Matt Architekten
Photographs: Adolf Bereuter
Year of completion: 2017
Location: Alberschwende, Austria

 

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

 

Powered by: