This project concerns the renovation of a part of a reinforced concrete building of the 80’s. The project idea is to create a multifunctional space where the bathroom element, which seems to be a little living room, is central to the architectural composition.

Organization and practicality are the keywords of the renovation, all spaces are homogeneously interconnected and the use of the same materials (wood, grey colour, glass, mirrors) helps to create a sense of uniformity. The wood MDU furnishings solutions are entirely designed by LdA.iMdA design, are strategic in demonstrating that even a small apartment with the right interior design is nice to live even a small apartment with the right interior design is nice to live and see.

 

 

 

 

 

 


 

 

FILE
Authors: LDA.iMdA architetti associati
Photos: MEDULLA studio
Client: private
Year of completion: 2016
Location: San Miniato, Italy
Surface: 108 m2

 

Check out the BIG SEE event here: Interiors 180° / Big See Awards / Month of Design 2018

Powered by: