3in1; BATLAB; Gergő Batizi-Pócsi, Péter Batizi-Pócsi │BIG SEE Awards 2018

The changing demands of the property market inspired the division of the 110 sqm apartment into condominiums. The entrance being in the centre of gravity of the “L”-shaped floorplan, it made it possible to create a common lobby to reach all three apartments. The floor plans are different – due to the initial conditions -, but as part of the conversion each flat received a gallery to increase the useful area and not only to improve the usability of the apartment but also to form space for additional rooms. To enhance the individual character of each flat, these new spaces are painted in saturated colours. Our goal was to create such a microcommunity that consists of members who are part of a well functioning little living community.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILE
Authors: BATLAB; Gergő Batizi-Pócsi, Péter Batizi-Pócsi
Photos: Norbert Juhász
Client: private
Year of completion: 2016
Location: Budapest, Hungary
Surface: 90 m²

Powered by: